|
ເມນູ |
|
|
|
|
|
ສ່ວນປະສົມສຳລັບ 1ຈານ |
|
|
|
ປະລິມານ |
|
ເນື້ອໝູສັບ |
|
|
|
300 ກຣາມ |
|
ໝາກພິກຂີ້ໜູ |
|
|
|
3 ເມັດ |
|
ນ້ຳມັນໂອລິຟ |
|
|
|
3 ຊ້ອນໂຕະ |
|
ໃບກະເພົາແດງ |
|
|
|
ຕາມໃຈມັກ |
|
ຊອດຫອຍນາງລົມ |
|
|
|
1 ຊ້ອນໂຕະ/ບ່ວງ |
|
ນ້ຳຕານຊາຍຂ່າວ |
|
|
|
½ຊ້ອນຊາ |
|
|
ວິທີເຮັດ |
|
|
-ເວລາກະກຽມສ່ວນປະສົມ10
ນາທີ - ເວລາປຸງອາຫານ 5
ນາທີ |
|
|
|
1. ອຸ່ນກະທະໃຫ້ຮ້ອນເຕີມດ້ວຍນ້ຳມັນນຳຊີ້ນໝູໄປຂົ້ວ , ເຕີມພິກແລະໃບກະເພົາລົງໄປຜັດໃຫ້ເຂົ້າກັນປຸງລົດໃຫ້ດີແລ້ວຜັດ
ໆ ຂົ້້ວໆໆ ແຫ້ງໆໆໆໆ
|
||
|
2.ນ້ຳມັນໝາກກອກ ເຄັດລັບໃຊ້ຈຳນວນທີ່ລະບຸ
|
|
|
|
ມັນຫອຍ
|
|
|
|
|
|
|
|
| ||
|
|
||

0 Comments:
แสดงความคิดเห็น